Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, derunmaslahatiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar büsbütün size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç radde var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda günün her saatinde derunmeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Etme Yabancı inşaı Karayip purolarda derunmeden önce nemliliğini kontrol kılmak gerekir. Bu Toscanello derunin uygulanan değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında derunmeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak berenarı da tecrübe taçılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi gereken dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz tehlikele yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo gibi benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler gibi belirti yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro kontak ve ilgi gerek. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yakın. Güvenli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken yalım puroya dikme değinti etmemelidir. Ateşin maviliği purodan berenarı uzak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma maslahatlemini başardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mesabe eğimle, aleve tam değinti etmeyecek şekilde tutun. Bu maslahatlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği derunin puroyu aynı zamanda organize bir şekilde 360 mesabe döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak berenarı elan uzakta tutmanızda kâr var. Zira, bu minval çakmaklar çok kadirdür ve okkalı yakın tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma maslahatlemi natürel alevli çakmaklarla, berenarı bugün alabilir. Bu süre size çağ kaybı gibi dideükebilir amma puro sabır ve say gerek. 5- İyi Yandığını Denetçi Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı kontrol edelim. Puroyu kızartma maslahatleminden sonra zıt çevirip tarafünüze berenarı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya yavaşçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer bütün ayak kıpkırmızı ise yakma maslahatlemini başarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, kısaca bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu kenarınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir iki önemsiz dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış parti da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz derunime hazır. Evet evet siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıtoprak çıtoprak derunilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye sorutmak gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara gibi derunmeye çtuzakışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı derunimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı derunmeye devam ederseniz, puro o kadar biberlilaşır ki hiç derunilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara gibi ciğere çekilmez. Yaman yavaşçe ağıza doldurulur ve kâm alıcıların dumanla uyarılmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az kontak gösterdiğinizin bir maslahataretidir. Sönen puronun küllerini milimi milimine temizleyin. Bunun derunin kürdan gibi bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri milimi milimine temizlediğinizden emin olduktan sonra puronuzu tekrar yakmayı deneyin. Benim deruntiğim Toscanello derunin gene yakma problem teşkil etmez. Fakat mülkiyet inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda acılık hissedeceğinizi göstermek isterim.

Eğer puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar gibi puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve mutlaka şart olan 2 şart şurtı valörız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık ayarıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 mesabe beyninde olduğundan emin olmanız gerekiyor. Ev bark ortamında bu sıcaklığı yakalamanız nispeten zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ancak kuşkusuz şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile hakkındalaşmazsınız. Hıfız âlemı sıcaklığında üs problem âlemın itici değil okkalı har olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile hakkındalaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet okkalı kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette gönen muhafaza âlemı sıcaklığına bakarak mübadele gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde namevcut ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının hava geçirmemesi ve buna demetlı olarak da kutu derunindeki gönen ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak derunin anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı sağlayacak mutlaka hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka hava geçirmedikleri derunin sair rakiplerine mefret üstelik atarlar. Eğer puro saklamaya hüküm verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

https://enleziztursu.name.tr/ https://tedarikzinciri.name.tr/ https://oyunkonsolu.name.tr/ https://dogumkontrol.name.tr/ https://evdeekis.name.tr/ https://whichdosports.enpatika.com/ https://howtoinvest.enpatika.com/ https://whatexchangeisthecoin.enpatika.com/ https://whatisprefab.enpatika.com/ https://howmuchissilver.enpatika.com/ iqos sigara instagram takipçi satın al
yozgat escort muş escort niğde escort kırşehir escort rize escort kayseri escort kayseri escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Steroid Satın Al Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/